Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunker mer och mer



Jag sjunker mer och mer

in i drömmarnas värld



Jag drömmer om

kärlek i evig tid



Men onda väsen

dom lyfter till strid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-05 16:25



Bookmark and Share


  Nasrin
vackret och poetisk!
2008-05-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
vacker - drömsk - strid

ibland måste man ta fighten.....
stå på Dig.....
kb
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic