Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommar

Vackert väder nu

Fågelsång och brummande

Groda på stenen




Bunden vers (Haiku) av Spir@
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 17:01



Bookmark and Share


  thyra
En vårlig haiku som bjuder på ljus, ljud och rörelse. Fint!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@