" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




hudkräm

 

önskar jag kunde ta din hud

göra kräm av den

och smörja in mig

i varje skrymsle och vrå

och sakta låta den tränga in

i min hud 

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 608 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-05 21:10



Bookmark and Share


  1up
Creepy! :P
2008-05-07

  stella
Parfymen! :)
2008-05-07

  Fredrik P. VIP
en krämig
kärlekskram!
2008-05-06

  Lyckohäxan Enediel
Wiiieee så kan man ju göra!
Tackar för tipset :)
2008-05-06

  Bodil Sandberg VIP
Ooo här sprudlar kärleken minsann och orden tränger in i mitt sinn som den mjukaste kräm..underbart min vän
2008-05-06

  Inkarasilas
Aaah herrejävlar kvinna, hell hell vilken tanke, mums siden på burk, jaaaam!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Noomi