Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går inte riktigt i ord.


Kan du inte komma hem?

Jag vill inte göra det här ensam längre
Jag har tröttnat på att det ständigt
Ska saknas den där lilla biten
Som får mig hel igen

Inte visste jag
Att det skulle vara så här svårt
Att försöka andas själv

Snälla
Kan vi inte sluta försöka
Och bara vara
tillsammans

Som det var menat




Fri vers av Cammo
Läst 592 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 21:32



Bookmark and Share


  Elionwy
Vackert. Snyggt. Sorgligt. Du har då fångat känslan allt<3
2008-09-20

  Lithia
Åhh Cammo det är så vackert och jag vet precis och jag älskar dig så mycket mycket mycket
Du är fantastisk
2008-05-06

  Bodil Sandberg VIP
Sannerligen så ledset och bedrövat ..du har fångat känslan så precist..kram från mig
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cammo