Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen, dessa bitterljuva.




kväll i amygdala

 

 

Jag sitter här och minns tillbaka

till tiden då man trodde världen var bekymmersfri

badlakan som låg i högar på golvet

stilbyten varannan vecka

och ett humör som får vilken brottsling som helst att backa.

 

Jag sitter här och minns tillbaka

till tiden då vänner var det livet kretsade runt

sena utekvällar

hur vi hängde nere på bya torget

och parfymosandet som stank flera mil bort.

 

Jag sitter här och minns tillbaka

till tiden då lyckan fanns runt husknuten

då jag log

då min önskan gick i uppfyllelse

och jag äntligen kunde känna mig fri.

 

Jag sitter här och minns tillbaka

till tiden då gråten kom till en fjantig reklamjingel

då tårarna flödade

men framförallt då någon torkade dem

och tröstade en mot sin axel.

 

Jag sitter här och minns tillbaka

till tiden då det alltid fanns någon att förlita sig på

någon som lyssnade

som tog sig tid att finnas där

och kunde dela en tystnad med en.




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 475 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-05 22:07



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Målande och stämningsfyllt. Bra!
2008-05-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja du..
Mycket bra........
alla dessa minnen
vilka filmer man skulle kunna göra...
Du ser tillbaks utan bitterhet
med en längtan till livet när det var enkelt
tycker man nu, men då hade man fullt upp...
kb
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena