Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdansen

 

Dansade med älvor i natt


oskuldens befriande dans


välsignade av änglars
skyddande famn


onåbara för
trollen





Fri vers av Nic
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-06-22 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic