Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Han har ett trasig hjärta
rövknullat av ett hjälplöst
eller kanske handikappat
sinnesstånd vi kallar kärlek.

Jag har en trasig penna
den vill inte samarbeta
eller kanske orden jag
försöker hitta inte finns.

Han har ett trasigt leende
det ser inte längre ut som
det gjorde förut eller kanske
är inget längre som det var.

Jag har en trasig röst
rövknullad av rädslan att
falla för hårt eller kanske
helt enkelt det vi kallar kärlek.




Övriga genrer av Sandra Nilsson
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 04:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja du skrivet på ett bra sätt
man fastnar och vill läsa mer
underbart
2009-07-07

    Sandrew
Bokmärker.
2008-08-09

    Lars Gullberg
tjena. har läst din text och fastnade för den så jag vill skriva nåra rader om de e okej ?

först tycker jag att du lyckas riktigt bra med att få texten att kännas just trasig. sen är du rak i tonen och det är både kaxigt och rätt, så som poesi ska vara tycker jag

du beskriver så kriostallklart din känskla av kärlek, detta grymma svärd vi använder för att tillfredställa oss själva. hoppas jag inte misstolkar / ha en bra dag
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Nilsson
Sandra Nilsson