Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vakna i en annan värld



Jag vill vakna i en annan värld

utan skuld



Jag vill vakna i en annan värld

utan smärta



Jag vill vakna i en annan värld

kanske utan Dig



Jag vill vakna i en annan värld .......




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 905 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-06 09:23



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket vacker dikt
fylld av drömmar
2008-06-02

    mr cloud
dina ord säger mycket.
fint ! (:
2008-05-06

  Karl-Bo Lundstedt VIP
\"någon har tagit mina
tankar i morse
o skrivit ner dem\"...
smärtsamt fin..
kb
2008-05-06

  friheten
Så kan man känna ibland.
Förstår din känsla
2008-05-06

  anits VIP
En härlig dröm
2008-05-06

  mare VIP
...ett hopp av drömmar som kan bli sann...
2008-05-06

  Cadena
Starkt och moget.
2008-05-06

    Mr.painter
Braaaaaaa
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic