Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd...

Jo, jag gör ont i mig. Med alla mina tankar sårar jag mig själv illa.

Vill slita mitt hår, slå huvudet i väggen, supa mig skitfull bara för att få en lugn stund när mina tankar kör hela sitt race. Inte för att jag tror de skulle hjälpa. Men tanken har slagit mig…

Jag är rädd för det jag inte förstår. Alltså är jag rädd för mig själv...




Fri vers av Spir@
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 11:40



Bookmark and Share


  Jojo
Vilka starka dikter du skriver.
Sista raden tog tag i mig alldeles särskilt.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@