Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det sådana stunder

 

finns det
stunder
av

ingenting

som
enbart
innehåller

transportsträckan

till
en annan
verklighetskänsla

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-06 11:52



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
JA, sådana stunder finns.
Kan vara otäcka,
kan vara vilsamma!
Bokmärker!
2008-05-06

  katt.inc
Det här är en svindlande tanke som blir än mer ogreppbar ju längre jag tänker på den. Det här är bra. Tack.
2008-05-06

  Spir@
Åh! Den här fick mig att rysa! I så få rader har du hittat de där lilla =) Wow...
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP