Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livet

Vissa perioder lever jag nog mer i min fantasivärld än i verkligheten.
Vilket kanske är bra just då.

Men i efterhand inser jag att jag missar en del av livet…




Fri vers av Spir@
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 12:00



Bookmark and Share


  Jojo
kunde ha varit mina ord, det där

fint sammanfattad livsinsikt
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@