Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håret är inte allt

Ser mig i spegel

fäller en tår

Gör det i regel

när jag ser mitt hår


Nu ska det bort

15 00 idag

Långt blir kort

glad är jag


Det fanns en tid

håret var allt

Ingen rörde det vid

långt var ballt


Bra som kamouflage

som ett solglas

Självkänslans läckage

som en blomma utan vas


Träffade en tjej

hon rörde det vid

Berörde hela mig

gav upp utan strid


Ser mig i spegel

fäller en tår

Gör det i regel

när jag bra mår...








Fri vers av Kalle.O
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 13:08



Bookmark and Share


  Blåbäret
:O...är det sant?
2008-08-08

  aftermath
ler igenkännade
men jag brukar variera nu för tiden
ibland långt - ibland kort
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O