Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Vänd andra kinden till

 

När hon vände den

andra kinden till så slog

han på den också




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-06 13:57



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Klok betraktelse!
2008-05-06

  Gunilla VIP
Ja, sorgligt nog!
Det är *bara*
att vända och gå!
2008-05-06

  Bibbi VIP
Vad har Du nu råkat ut för?
Jag blir \"heligt vred\"
Kram/
Bibbi
2008-05-06

  stella
Ruskig!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP