Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle inte överleva



Jag skulle inte överleva

om jag förlorar Dig igen


Nu


När jag har hittat Dig

efter så många, många år

som varit mellan oss




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 586 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-06 15:33



Bookmark and Share


  Nasrin
vackret och mycket stark!
2008-05-06

  Inkarasilas
Skört så enormt skört och blödande svidande sanning. oj vackert.
2008-05-06

  anits VIP
Vemodigt och underbart
vackert
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic