Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan bättre värld


Jag satt vid havet,
tittade mot horisonten
och
tänkte på min älskade döda far


Plötsligt

såg jag hans vackra ansikte
framför mig

såg jag hans vackra ögonen
framför mig


Han sa:

Var inte ledsen
mitt älskade barn,
en annan bättre värld
väntar på alla

Det väntar också på Dig
Det väntar också på Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-06 16:40



Bookmark and Share


  To
Skän dikt att läsa. Tack!
2008-05-06

  anits VIP
Vilken härlig hoppfull
dikt vackert
2008-05-06

    jeami
Fin dikt fylld av hopp! Bra!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP