Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att bli mig själv



Jag kommer att bli

mig själv

i samma ögonblick

när

Jag blir din

och

Du blir min

för alltid




Jag kommer att bli

en hel människa

när

Vi blir tillsammans igen



när

Vi blir

när

Vi blir ......




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 711 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-06 19:03



Bookmark and Share


  stella
Förr tyckte jag det var en fånig idé att man skulle bli sig själv först tillsammans med nån annan men nu har jag ändrat uppfattning. Fin titel!
2008-05-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
stark text om övertygad längtan.....
kb
2008-05-06

  Havsjungfrun
behöver ej tillägga något ..jag bara ler och applåderar..hihi
2008-05-06

    mr cloud
det behövs inte sägas nått.. ! *tummen upp*
2008-05-06

    Olives
du har talang!
du skriver otroligt vackra dikter.
liksom denna.
2008-05-06

  Fånga dagen
Vackert men
Men du är lika hel när du är med dig själv
Man måste först vara hel själv innan man kan
vara i tvåsamhet
Har själv uppleft det

Anna-Karin
2008-05-06

    Ken Cassel
*Vackert*
*Ler*

Kram
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic