Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är glad att det inte har hänt mig än, men det kan ju alltid hända så jag skrev om det, det är ju ett viktigt ämne så varför kan inte ja börja med att skriva en dikt. någon måste börja så någon annan kan se vad som händer.


Varför tog jag inte vaccinet?

Visst var det skönt?

Kommer aldrig att glömma det

Det var hur härligt som helst och jag ville bara ha mer

Jag glömde totalt bort tiden visste inte hur länge vi höll på

Kommer så väl ihåg hur blusen sakta gled av mina axlar

Medans gylfen sakta åkte ner, gud vad jag inte kan förstå

Förstå hur något så härligt, som en dröm kan bli en mardröm

Det är 7000 varje år i bröstcancer men nu är gäller det inte det

Nu är det 450 varje år 150 avlider i Sverige, trodde aldrig det

Det är 150 personer som avlider i livmoderhalscancer

Det är hur vanligt som helst men jag trodde inte att jag skulle få det

Viruset finns i mer än 100 olika varianter 15 av dom är av livmoderhalscancer

Jag trodde inte att jag någonsin skulle få det

Visst, jag tänkte på det men jag trodde aldrig på det

Varför tog jag inte vaccinet?

En spruta, jag skulle ha tagit den

Cervarix och Gardasil varför tog jag dom inte? Dom skyddar ju mot 4, 4 av 100

Jag ville inte sluta med det vi gjorde kanske vart det lite för mycket

Trodde inte att HPV viruset skulle komma till mig också

Jag menar 50 procent av alla 40 åriga kvinnor har eller har haft någon HPV virus

Har ju hört allt som kan hända och vad som händer

Men tänk att det hände

Då när vi nuddade varandra värmen steg, hjärtat bultade hårdare

Dina byxor glider av, mina byxor glider av

Jag tyckte det var så härligt att känna din bara kropp mot min

Men att det härliga kunde få mig må så dåligt sen

Vi tog det steg för steg, in, ut, in, ut, cancer, cancer, cancer

Oj, jag har cancer och det finns inget som jag kan göra

Bara undra, undra varför jag inte tog vaccinet









Varför tog jag inte vaccinet?




Fri vers av gulligt smile
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-05-06 19:22



Bookmark and Share


  Kramgalen
Vi måste vaccineras oss gumman! Så fort som möjligt..! together we stand strong. kram
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile