Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet





Vem vet

kanske väntar

en bättre värld

på mig



Vem vet

kanske

i den världen

ska det bli plats

för Dig och Mig



Vem vet

kanske

kommer Vi vara

där för alltid



Vem vet

Vem vet








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 700 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-06 19:27



Bookmark and Share


    AnnaGs
wow, det är precis som om du tog orden ur munnen på mig,
och skrev ner mina känslor!!
TACK, du satte ord på något jag inte kunde,
väldigt bra och välskriven!
2008-05-10

  Spir@
Mycke fin text att känna igen sig i! Bra!
2008-05-07

  Karl-Bo Lundstedt VIP
finfin...... :)
kb
2008-05-07

  anits VIP
Vackert
2008-05-06

  Nasrin
vem vet? vackret!
2008-05-06

    Ken Cassel
Vem vet bättre än vi som drömmer och önskar

Kramar
: )
2008-05-06

    mr cloud
du har rätt, vem vet.

man känner igen sig i texten. mycket fint (:
2008-05-06

  friheten
Ja, vem vet vad som väntar oss.
Vi kan hopaps på det bästa
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic