Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...sex is life


Life is sex...


Att leva

ur spontan

njutning


och rida på

rörelsens frihet




Fri vers av livsdans
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-06 20:43



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åååh! Underbart ju!
Riktigt riktigt bra :)
Önskar att jag hade skrivit den här *S*

*lägger till samlingen med härlig poesi*
2008-05-06

  Don Jorgé
Ah så fint, gillar denna jätte mycket. 5 korta rader som tilltalar mig mycket. Välskrivet och fint.
2008-05-06

  micke marin
Hoppla!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans