Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt anteckningsblock

\"Du,
det är inte värt att du stannar upp,
vi kommer aldrig att bli,
vad än horoskopen säger.
Du,
det är inte värt att du ser hit..
jag spelar bara säkert
och kärlek kräver höga insatser.
Du,
hur ska jag få dig att förstå?
Att jag är tjejen som dricker MER utan tillsatt socker,
ett stödhjulsbarn
som listat i sitt anteckningsblock,
alla anledningar.

Bland blyertskludd och suddigumsludd
och tuschstreck och bläckfläck

..och hon är:
1). Livrädd
2). Rädd
3). Ägslig
4). Orolig

,att om du själ ett ögonblick,
kommer hon att snubbla och skrapa upp
lite mer än nödvändigt...\"




Fri vers av Fineshrine
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 23:35



Bookmark and Share


  inutimonster
åh \"stödhjulsbarn\" tar mig tillbaka. jag är också ett stödhjulsbarn, på så många sätt. du skriver så härligt, innovativt du kommer med nya idéer. den här gillade jag!
2008-05-07

  Annmargreta
Fint skrivet! Intressant!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine