Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillit är ett förtroende man måste förtjäna och tid är ett bra verktyg i det fallet,så håll ut lillebror...!


Min tro,mitt löfte

Sättet du ser på mig...

du tycker nog det är

konstigt...


Varför finns jag just nu??


Har alltid velat finnas

men har inte räckt till...


Jag sviker dig inte igen

jag lovar!

Svårt att lita på det,

jag vet...


Jag säger dig nu...,

våga lita på mig..!

Du ska aldrig behöva

tvivla på min kärlek

till dig igen...


Vi har en fantastisk familj

som jag personligen har

försummat allt för länge...


Vi har en Gud som succesivt

hjälper mig att bli den människa

jag alltid velat vara...


Min tro blir mitt löfte om att

du alltid kan vara säker på

att jag kommer att finnas där

vad som än händer...



Din bror...








Fri vers av Kalle.O
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 07:56



Bookmark and Share


  genni VIP
fint,berör....
2008-05-07

    sunnanvind
Ärligt och fint löfte...
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O