Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt år blir nog mitt år också...=)


Ditt år

Du hävdade att det här
skulle bli ditt år

Tror jag vet vad du menar,
tror jag förstår


Efter regn kommer solsken.
är det inte så ?

Får nog påminna oss om det
lite nu och då


Du kom hem igår och sa att du kände dig
svävande lätt

Förstår även där vad du menar,det känns
ju bara såå rätt


Ser inte vad som nånsin ska kunna
sära på oss nu

Det säger väl allt efter tio år att det
fortfarande är...


jag och du....




Fri vers av Kalle.O
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-07 10:52



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Så fantastisk dikt att börja dagen med,....

Ser inte vad som nånsin ska kunna
sära på oss nu......


Det kommer att bli en bästa dag idag och även om tio år..Fantstiskt formulerad .. // Helen
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O