Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är för kort



Livet är för kort

för att

Vi ska vara onda

mot varandra



Vi har så få dagar

kvar att leva





jag undrar

varför är Vi så onda

mot varandra




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 570 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 12:30



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det undrar jag också

Kram
2008-05-07

  anits VIP
Det har jag undrat
många gånger
2008-05-07

  friheten
Det kan man undra, tur att alla inte är det.
Kram
2008-05-07

  Spir@
Det kan man ju verkligen fråga sig... Bättre o ta hand om varann o älska varann =)
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic