Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla enkelt!

Att stå upp

vara stark och fyndig

Att hitta orden

och knulla dom till passion

Att leka

fram en känsla

Att reta

och kittla den

Att med sinnet

knulla läsaren...




Fri vers av Spir@
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@