Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker jämt på Er



Jag tänker igen på Dig
mitt älskade ofödda barn

Jag ville ge så mycket till Dig
Jag ville säga så mycket till Dig

Jag matar Dig,
tvättar Dig
och
jag sjunger för Dig

Du kunde suttit i din pappas knä
Du kunde blivit älskad av honom och mig

Du kunde haft hans vackra ögon
Du kunde haft hans vackra händer
Du kunde haft hans vackra själ
Du kunde haft hans stora hjärta

Du kunde haft ......

Glöm aldrig mitt älskade barn
att
jag verkligen ville ha Dig

Jag tänker igen på Dig
mitt älskade ofödda barn

Jag tänker på Dig
och
på din älskade far

Jag tänker jämt på Er

Jag ville springa
genom livet
med Er
och bara
med Er

Jag tänker på Er
Jag älskar Er
och
Jag ska aldrig glömma Er

för att

Ni lever i mitt hjärta
Ni lever i min själ
Ni lever i mig
och
Ni ska alltid leva i mig

Ingen och Inget
kan ta Er
från mig
Glöm aldrig det
Glöm aldrig det




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-07 13:13



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
AJ, aj.....
Så sorglig, och vacker...
känns igen, tyvärr.....
kb
2008-05-12

  Sladjana Zubcevic
Till min vän Ken,

Det var inte ett missfall. Det är mina tankar om det som kunde ha varit.

Kram
2008-05-07

    Ken Cassel
Det låter som om du har fått ett missfall?!
I vilket fall som helst har du min sympati

Kramar
2008-05-07

  häxanmara
Fint skrivet vännen..

kram
2008-05-07

  Lena K Nilsson VIP
Gripande och fint skrivet!
2008-05-07

  anits VIP
Vackert och sorgligt
2008-05-07

  Madde69
Gripande ord!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic