Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sluta aldrig ta i mig...


Som klister

Trots mina
fel
&
brister


är
du på
mig som klister...




..det älskar jag dig för..




Fri vers av Kalle.O
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 13:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
Läcker!
2008-08-08

  genni
...äkta kärlek...
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O