Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina änglavingar faller

Var är visdomen
Mina kloka änglars andetag
Jag faller
Förr i ära och heder
Nu i mörka kvistars revor

Jag följer dig min ledsagare
Men det du säger strider
Tårar fyller djupa revor
Inte längre faller silverregn
Bara havssalt
Bara vanliga tårar

Dunkla mörkrets dimma faller
Slöjan faller på plats
Blinda ovisa trädet vandrar
Änglavingarna har fallit




Fri vers av mamma08
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 13:57



Bookmark and Share


  PPQ
vilken fin text du skrivit:D kanonfin
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08