Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"OFF\"

\"Förståndet, snälla släpp mig ur ditt våld
för ett tag!
Låt mig vara helt sjukt dum i huvudet ett tag!
Bara så jävla bortblåst ett tag!
Och kanske lite billig..,
ett tag
när jag agerar rödgrönsvartvit darttavla åt Dina judakyssar trots att jag vet att de kommer att smaka av samma skit som Du snackar...\"





Fri vers av Fineshrine
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-07 14:10



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sanslöst bra!!!
2008-05-19

  Tess the mess
Aaah I like it!
Skithärlig ju!

\"Bara så jävla bortblåst ett tag!
Och kanske lite billig..,\"

När man vill springa ur sig själv och all kontroll man har. När man missar livet för den kontrollen. När man vill skita i vad alla andra tycker för att få just det man vill ha.

It\'s ON!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine