Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir inte alltid som man tänkt sig


Det blir inte alltid som man tänkt sig,
när fuktiga ord möter kväve och syre.
Du blev iallafall
mitt första misstag.





Fri vers av Fineshrine
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en sorglig insikt om livets realiteter...Men å andra sidan blir ju aldrig någonsin något precis som man tänkt sig...
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine