Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtas kval

Långsamt tickar sekunderna
i hjärtats kammare

Flyktiga tankar
gång på gång
gör sig påminda

Vem viskar innerliga ord i ditt öra?
Vem kramar ömt din hand?

Tyngden ökar
för var minut jag väntar

Ge mig ett svar

Får jag åter kyssa dina mjuka läppar?

Mina ögon ser bara det vackra
låt mig visa
Låt inte orden väga tyngre,
Låt ingen
vilseleda dina tankar

I mina ögon finns bara du
ge mig din milda värme
och dina passionerade ögons glöd


Vill inte frysa ensam längre i min säng
om ingen värme finns att ge

åtminstone

frys med mig




Fri vers av Jannike
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 20:55



Bookmark and Share


  H. Karla
Längtan berättad med en stor värme och ärlighet. Och så den sista meningen som säger ungefär: Det kan inte bli tommare än det redan är, ta mig från minus till noll. Och var så säker -får du inte just de läpparna igen så får du några minst lika bra;)
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike