Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
familjen på gott...


Fabriken familj (1)

Hur du värmer mitt hjärta, det kan du aldrig förstå,
att bara få snuffa i ditt hår att masera dina små, små tår
det är underverk varje dag att få en kram, en puss, ett kli och en klapp, varje gång du springer iväg, det är vardagslyx, det ger mig kraft och ork.
En underbar gåva, ett heltidsjobb är det att driva fabriken familj med lön i svett och och förmåner i skratt, jobbar jag gärna både dag och natt.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 698 gånger
Publicerad 2005-06-23 10:36



Bookmark and Share


  Evelina
Denna dikten var mysig och charmig om något som tämmer så väl.

Något som kankse skulle ändras är sista meningen. Den kanske skulle hoppa ner ett snäpp så att den inte hänger ihop med det före "kommat", då får man lite tid att haja till.
2005-06-23

  Teresia Ridell
Skön läsning om det viktigast jobbet som finns ! Charmigt skriven.
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp