Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Mitt hjärtas vän
Jag älskar dig
Du är min
Nu
Sen
Rar
Fin
Se
Ta
Vi
Ni



Av
Si

Älskar dig så




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP