Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MALLORCASVIT - PALMA

Kanariefågelns ljuva drillar
når mig genom tjattret från
turisterna där nere på gatan
framför porten till Casa Suesica-
Genom grannskapets hundskall
och bilarnas motorbuller
når mig
kärlekslängtans sötma

Barnrösterna-
som småfåglar
kvittrande i dagningens tvekande ljus-
även de bryter igenom
motorbullret från gatan
ovanför Plaza Gomila




Fri vers av vera gade VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 08:41

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP