Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Promenad i kall enkelhet) 25/4




Ser

 

 

 

för det mesta två ben över
skorna

Ditt  ansikte
bredvid
mitt
i solen

gömmer vi oss

Hälarna och benen över skorna tar skuggan
om hand

Du ler hela tiden

och 
låter mig
vila
i det
vi ror
mellan
gårdarna

ekar
det av
stegen och pratet
lite

Mest
lyssnar jag på ditt sätt
att se på mig
när jag inte ser det

Vågorna

ligger stilla
inombords 

och blir
fler och fler

innan

vi lägger till
 
 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-08 08:42



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
\"...Mest
lyssnar jag på ditt sätt
att se på mig
när jag inte ser det...\"

VÄLDIGT VACKERT!
2008-06-05

  Helene Månsson
ska läsa denna tillsammans med Bosse, du beskriver känslan så skönt, \"mest lyssnar jag på ditt sätt att se på mig när jag inte ser det\"
Precis just så...Tack du har återigen gjort det!!/Helene
2008-05-09

  Jori
skön skön skön!
sista raden
\"vi lägger till\"
gungar mig sakta och tröstande
lockar fram leenden
och lugn
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~