Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The mission impossible

 

 

 

skulle jag ljuga,
för dig
en före detta blondin i sina sämsta år
jag har alltid velat ha dig för du är sådär
gravt medelålders
och tilltrasslad med föredettingar och sladdbarn
kanske för att din vita rock behöver tvättas
och jag har de mammiga generna i mig


ska jag ta hand om dig?  


är i behov av behövligheter,
liksom

behöver du mig?
 

fick min hepatitspruta igår
men retat blodomlopp kräver
rapporteringsskyldigheter
och du vet vem som är på mina läppar
det är oljud det är
smaker
jag vet att du vill ha smaker

 

ta mig, ta mig, 
ta mig för helvete

 

det busvisslas när jag cirkulerar
höfter vid BurgerKing
stannar upp för att bjuda på en
Marilyn pose men kortkorten är för snäv
åsynen uteblir
fastnar med klackjävlen i brunnjävlen
och skratten ekar skitäckligt
i mina små söta öron

 

det kallas våldtäkt mot min personliga integritet

 

kommer tillbaka, när du börjar fatta
gubbjävel

 

 

 




Övriga genrer av Laijza
Läst 876 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-05-08 09:24



Bookmark and Share


    SaraT
grymt och ovanligt proffsigt, du är bra du!
2013-05-10

  Don Jorgé
Du lyckas måla upp en stark dikt med mycket fint bildspråk. Två sista raderna gillar jag som fan.
2008-07-22

  Michaela Dutius
Mycket starkt bildspråk som ger bilder hela genomläsningen.
Skickligt
2008-05-10

    Dammråttan
urbra skrivit....
2008-05-09

  swimsus@gmail.com
Fräckt och otroligt bildrikt språk.
Me like a lot!
2008-05-09

    Lars Gullberg
Fan du är himla bra måste jag säga.

Lite rockn roll i dina texter, kaxigheten, självständigheten klär


tycker om - snyggt än en gång
2008-05-08

    Melona
Så jävla bäst!
Ja, man ska ju inte kommentera så,
men jag vet inte vad det är...
får nog återkomma!
Vilka bilder och känsla!
2008-05-08

    deb8
Underbar text med humor och självdistans. Jag skrattar gott här till kaffet och gillar verkligen flytet och din kreativa lek med både kärlek och könsroller.
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang