Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- CAMARA DE LOBOS



En taxichaufför tränger sig
bråkande
genom min hjärnas vindlingar
och hårnålskurvor
utbjudande till
avnjutande
utsikter
till liv och o-liv
till känslighet
o-känslighet.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 09:38

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris
undrar om allt
är dina resor samling,
som en radband av
oändliga ebenholts
färgad pärlor...?!

en magnifik resbok!!!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP