Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp oss att förstå

Hjälp oss att förstå

för vi längtar så..

Vi är alla små,små barn

som just har lärt

oss gå...


Hjälp oss att se

vad det är du oss

vill ge...

Ett liv fyllt av glädje

där alla får

va med...


Du som skapade

himmel och hav...

Och som jorden

livet gav...


Hjälp oss nu att se

att det är dig vi vill

tillbe...








Fri vers av Kalle.O
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O