Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir aldrig riktigt nöjd...


Spottar & svär

Har längtat

ett helt

j-a år...!


Nu sitter

jag här,

spottar

och svär...


för att jag

inte är

gladare

över att

det är vår...






Fri vers av Kalle.O
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 11:14



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Så kan det vara. Längtan kan vara större än att uppleva objektet för längtan...
2008-05-08

  genni VIP
...det kommer...
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O