Efter att nyss ha pratat med en vän från förr
blev jag tvungen att ställa mig denna fråga

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att nyss ha pratat med en vän från förr
blev jag tvungen att ställa mig denna fråga




Annorlunda

senryu 

 

Är det din vänskap

som har slocknat eller är

min blick förändrad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-08 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror att vi går \"från klarhet till klarhet\"...
2008-05-18

  Michaela Dutius
kanske är det båda delarna- eller så var synen förändrad tidigare
2008-05-10

    Birgitta Wallgren
Tyckte om dessa rader! Ja, blicken kan förändras!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP