Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~utan titel haiku~

Älvan dansade

naket underbart vatten

Ops, sa grodan boll




Bunden vers (Haiku) av Spir@
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@