Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade just en diskussion men en skrivarvän I och med det här lär den nog fortsätta sen...


Giftastycke med sig själv?

Kan man ha giftastycke med sig själv..,tror inte det
Tror man att man ska bli lycklig så går man nog bet
Att sparka på sig själv är väl det absolut bästa jag vet
Vela fram och tillbaka är nog det enda jag gör konkret
Att inte komma överens med sig själv(min partner)skulle göra diskussionen het
Snacka om att uppleva att någon i dig ryckte och slet
Skulle bli så förbannad att jag skulle kalla honom(mig) get
Om jag inte kom på nåt så bra som äcklig,ful och fet
Nä, jag skulle hellre dö ensam till mitt stora förtret...
Hårda ord....jag vet.....

(F-n vad rim...,kanske skulle bli poet...)




Fri vers av Kalle.O
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 13:59



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
*asg*
asbra!!!!
ängla-applåder..
kb
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O