Visst är det så
att var sak har sin tid

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det så
att var sak har sin tid




Allt har sin tid

 

Tiden att
reflektera
har

kommit

Tiden då
allt ska
under

luppen

Tiden när
reflektionens
utfall

kan bli
en
livsfara

eller
en
livräddare




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 15:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja det står t o m i Ordspråksboken i bibeln fast med lite andra ord så det måste vara sanningen.
2008-05-18

  Michaela Dutius
ja var sak har sin tid- det är när vi blandar ihop det som det blir stress och kaos
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP