Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar.

knögliga blad
papper
tårar
som ingen torkade bort ifrån kinden


kinden förblir blöt



intryckta
ljudlöst fallande
lämnar bara svidande ögon
snorig näsa



tårar
blandat med ilska
gentemot dem man skulle älska
som man nu avskyr
mest av allt.




Fri vers av fröken brun
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun