Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta måste bli stilla




Här

är alla munnar tysta


och


mitt hjärta

måste bli stilla




Alla är här nu

utom Du

som ville ge mig

evigheten



Mitt hjärta

måste bli stilla


Mitt hjärta

måste bli stilla ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 636 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-08 23:27



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vacker dikt vars radbrytning passar perfekt, fin gungande rytm
2008-05-12

  Svarta ord, vitt papper
Vackert!

Hoppas det känns bättre snart!
2008-05-10

  anits VIP
Vackert och vemodigt
2008-05-09

  Elaine.S VIP
En innerlig vädjan...och saknad
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic