Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas min vän



Jag hoppas min vän

att Du aldrig ska förlora

den du älskar



Och den Du älskar

aldrig förlorar Dig



Jag hoppas min vän

att Du ska få svar

på alla dina frågor



Jag hoppas

Du ska få svaren

utan att behöva fråga



Jag hoppas min vän

att Du aldrig

ska förlora

den Du älskar



Och den du älskar

aldrig förlorar Dig



Jag hoppas min vän ...

Jag hoppas min vän ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 749 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-09 08:52



Bookmark and Share


    Some One
Den här tar jag till mig....den känns mig nära.
2008-08-11

  Havsbris
alla som älskar rent och
sant, förlorar aldrig dem
man älskar...

kärleken är evigt även efter
död eller bara från andra sidan
av vägen,,,
2008-05-11

  Dude
Riktigt vackert.
2008-05-09

    Ken Cassel
*Vackert*

Kram
2008-05-09

  friheten
Jag vill bara gråta, för den är sååååååååååå vacker
2008-05-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
jättefin o rytmisk viskande...
kb
2008-05-09

  Havsbris
VACKERT!!

;o)
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic