Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Nisse bli frisk...!




Hopp & förtvivlan

Till min bror med tåg,

Eskilstuna nästa

ljuva framgångsvåg

låt den få fästa!

 

Fylld av förtvivlan

fylld av hopp

En kärlek så sann

sköljer min kropp

 

Vill inte gråta

inte visa mig svag

MÅSTE glömma och förlåta

mig själv för ett tag

 

Det är bara så svårt

att se dig nu

Önskar ibland

att jag vore du...




Fri vers av Kalle.O
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 10:00



Bookmark and Share


    Dammråttan
Stark text...
Tufft att se sin bror sjuk....det är liksom fel ordning i livet.
Applåd till dig.
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O