Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänjer

 

så jagar olusten, tänjer rovets skugga
kröker tidens linje runt dagar i svart
skapar avgrunders liknelse

men än kan jag passera över dem




Fri vers av kath
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-07-01 08:17



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ruggigt bra. dina texter kräver eftertanke och det gillar jag. man kan inte bara läsa dem så där rakt av, man måste tänka. du tvingar mig att tänka. bravo!
2005-07-01

  Bodil Sandberg VIP
Här skriver du om livets mörka sidor som man måste betvinga - du skriver på ett mycket gripande sätt
2005-07-01

    Mejja
Sista raden visar hoppet som styrkan framkallar. Skön morgonläsning!! Tack!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath