Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunder

 Oväder inuti en sårad själ

inte en minsta chans till solstrålar

så länge funnits

 

Långa dykningar i mörkaste vatten

saknad av tro och hopp på sig själv

tårar har bildat flöden

 

Mörka speglingar av sig själv

endast sett själ som inte hör ihop

tvivel har bildat avgrunder

 

genom åren...

...varit ett osynligt liv




Fri vers av Cajsa
Läst 793 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-09 10:56



Bookmark and Share


    Skrivarn
Känner igen sig, måste varit jobbigt o skriva detta!!
2008-05-10

    Maria Malm
Fyllt av sorg och tvivel..man får hoppas att ovädret kan lugna ner sig, så solstrålarna kan ta sig in.
2008-05-09

    Lindizz
gripande öppen stark text, berörs av dina ord. Kramar om
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg