Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- LOCOROTONDO

Lunchgästernas samtalande
under trattorians vitmenade valv
stiger i crescendo till antipastan
sjunker
stiger igen
basens brummande
sopranstämmans stigande klang

I stormens öga-
stillhet-
tillbakalutad
med slutna ögon lyssnar jag
till klingande glas
kanske själv en smula berusad

Plötsligt diminuendo
Pastan på bordet!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-09 13:19

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Du skriver in dig i kulinariska akademin!!
2008-05-09

  stella
Skönsång stiger ur dessa rader... :)
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP