Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är den sista pusselbiten i mitt pussel

Ingen är som du
och jag har pusslat in dig i mitt hjärta,

När biten som är du försvinner blir det ett hål i mitt hjärta
där ingen annan bit
kan passa lika bra som du

För jag har lagt pusslet klart,
älskat motivet och vill inte ha en annan bild.

Försvinn inte,
det kommer bli ett så stort hål,
omöjligt att fylla för någon annan bit än dig

Jag vill ropa efter dig att du inte kommer hitta din plats i något annat pussel än mitt
det är där du ska vara.

snälla,
du passade ju precis




Fri vers av elinli
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-09 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli